طبیعتا هر طراح نیاز داره که نرم افزار اتوکد را یاد بگیره و این نرم افزار را می تونیم پدر مادر همه ی نرم افزار های طراحی بدونیم... با استفاده کردن از این نرم افزار می تونیم تمامی ترسیمات دو بعدی را به بهترین شکل ممکن انجام بدیم...
وقتی اتوکد را فول میتونیم برید سروقت آموزش مدل سازی تری دی مکس که بوسیله ی آن هر حجم پیچیده ای را به ساده ترین روش مدل سازی کنیم ، تفاوتی نداره اون حجم چهره ی انسان باشه ، حجم ساختمانی باشه و یا یک میز یا صندلی و... همه رو خیلی ساده و حرفه ای مدل سازی می کنیم...
مدل سازی که تموم شد میرسه به بحث رندرینگ یعنی به آجکت هایی که مدل سازی کردیم ، متریال بدیم ، نورپردازی کنیم , دوربین قرار بدیم و در نهایت رندر بگیریم. پس با استفاده کردن از دوره ی رندرینگ می توانیم مباحث نورپردازی و ساخت متریال و با تنظیمات رندر ، در نهایت یک خروجی فوق العاده را به وجود بیاریم.
قدم بعدی نیاز داریم روی رندرمون کار کنیم تا تبدیل به یک رندر بینظیر بشه که با برای این کار میریم سر وقت دوره ی پست پروداکشن. در این دوره با استفاده از نرم افزار های فتوشاپ ، افتر افکت و کلی پلاگین روی رندر هامون رو زیر و رو می کنیم.
حالا یه رندر بی نظیر داریم و وقت اون رسیده که بریم سر وقت ارائه کار برای کارفرما ، دانشگاه و... بوسیله ی دوره ی پرزانته در معماری ( فتوشاپ ) . تو این دوره طریقه ی راندو کردن پلان ، نما ، مقطع و همینطور شیت بندی و مباحث این چنینی رو به صورت دقیق برای اولین بار در اینران یاد می گیرید.
حالا بریم همه چیزی رو که طراحی کردیم به مرحله ی اجرایی برسونیم.
قطعا رویت یکی از بهترین گزینه ها برای فازدو هست... شما با یادگیری این نرم افزار مجموعه ی خودتونو کامل کردینو و دیگه بهترین شدین.
یادت باشه که کار بسیار بزرگی کردی و حالا مسلط به نرم افزار های Autocad , 3Ds Max , Vray , photoshop , After Effect و همینطور پلاگین ها و محهارت هایی مثل Post Production و فارست پک ، سیجر شیدر ، نیک کالکشن و ... شدین
حالا دی دی چقدر آسون بود.
الان شما جزو معدود آدم هایی هستی که این همه اطلاعات داره و قطعا همه جای دنیا خواستار تو هستند...
به خودت افتخار کن.
1 دوره ی اتوکد
2 دوره ی تری دی مکس
3 دوره ی رندرینگ با موتور رندر وی ری
4 دوره ی پست پرواکشن
5 دوره ی فتوشاپ ( پرزانته در معماری )
6 دوره ی رویت
حالا حتما برات سواله که چقدر زمان میبره ؟؟؟
ببین زمانش خیلی مهم نیست بیشتر استمرارش مهمه
اتوکد رو هفته ای سه جلسه می تونی ببینی و می تونیم
بازم قدم اول یادگیری اتوکد هست... وقتی که یه سری مباحث طراحی رو مثل نکات طراحی پله ، سرویس بهداشتی ، اتاق خواب و همینطور کلاس درس ... را یاد گرفتی می ری سروقت حل کردن مشکل بزرگتر یعنی مباحث فاز دو.
شاید تا حالا یه ساختمان را از صفر تا صد اجرا نکردی یا شایدم هم اصلا نمی دونی که چجوری باید نقشه ها رو اماده کنی و اجراش کنی ...
یکی از مشکلاتی که معمولا باهاش روبرو هستی ، نداشتن دید اجرایی به ساختمانه... خوشبختانه تو دوره ی رویت ما به صورت کامل طریقه ی مدل سازی کردن احجام همینطور بحث فاز دو ، متره و برآورد ، BIM ، آبجکت سازی ها ، پارامتر نویسی ها و ... را آموزش می بینی. با این دوره همراه با استاد اسدی می تونی خیلی راحت درک بهتری از ساختمان و طریقه ی اجرای اون داشته باشی.
پس قدم بعدی بعد از یاد گیری اتوکد می تونه رویت باشه...
این موضوع هم به یاد داشته باش که وقتی به مشکلی برخوردی باید به سرویس پرسش و پاسخ وب سایت آرچ آرت مراجعه کنی و ما مشکلتو در کمترین زمان حل می کنیم.
پیش نیاز دوره ی تصویر سازی ، دوره ی مدل سازی هست که شما می تونین با هر نرم افزاری مدل سازی را انجام بدین ( البته توصیه ی ما نرم افزار های بالاست ). زمانی که شما حجم مورد نظر را با هر نرم افزاری که ساختید نیاز دارید نیاز دارید کمی آشنایی با نرم افزار تری دی مکس داشته باشید پس بهتر است حجم سازی و مدل سازی در خود نرم افزار تری دی مکس که یک نرم افزار بسیار قدرتمند برای مدل سازی هست انجام بدید. با استفاده از نرم افزار تری دی مکس و پلاگین وی ری به علاوی قوانین طبیعت که عامل بسیار تاثیر گذاری در رندرینگ می باشد می توانیم به سادگی پروژه مان را رندر بگیریم. اینم یادتون نره که توی این دوره ما یاد می گیریم چجوری متریال های متفاوت را بسازیم مانند متریال های چوب ، سنگ ، شیشه ، فلز و هر آن چیز که در طبیعت وجود داره. خب مرحله بعد از ساختن متریال ، نورپرداری فضا های داخلی و خارجی می باشد. با کمک از قوانین طبیعت با سبک های خاصی از نورپردازی آشنا می شوید. هرچی که جلو تر میریم با مسیر جذاب تری رو به رو میشیم. حالا وقتش رسیده مثل یک آرتیست بهترین زاویه دید را رندر بگیریم. فقط با شناخت یه دوربین فیزیکی و واقعی رندرگیری را شروع می کنیم... دوربینا به ما امکانات جالبی میدن.یکی از اون امکانات باحال اصلاح نور و رنگه که کلی توی دوره واستون آموزشش دادیم. از تنظیمات رندر کمک می گیریم و در کوتاه ترین زمان ممکن از کارمون رندر های بینظیری می گیریم. طبیعتا رندر گرفته شده نیاز به ویرایشاتی در نرم افزار های فتوشاپ و افتر افکت داره که با استفاده کردن از دوره ی پست پروداکشن میتونید با تمامی این تکنیک ها آشنا شوید.
1 وی ری
2 پست پروداکشن
برای اینکه بخواهیم در پرزانته و گرافیک پروژه ها بسیار قوی باشیم در قدم اول باید کار را خلق کنیم. خوب طبیعتا برای خلق کار نیاز به نرم افزار های متفاوتی داریم مانند تری دی مکس ، وی ری ، فتوشاپ و ... اما بهترین نرم افزاری که میشه پروژه مورد نظرتون را پرزنت کنید و در حوضه ی گرافیک فعالیت کنید نرم افزار فتوشاپ می باشد. ابزارهای موجود در فتوشاپ به ما امکان ویرایش تصاویر شخصی و همچنین دسته های بزرگ عکس را می دهد. که البته با تلفیق کردن نرم افزار فتوشاپ با تری دی مکس و همینطور با پلاگین وی ری و کار هایی که می تونیم انجام بدیم به بهترین شکل ممکن کارتان را پرزنت و ارائه کنید.
با قابلیت سیستم لایه بندی در فتوشاپ این امکان به شما داده میشه تا پروژه خود را ویرایش و بهتر پرزانته کنید.
ما در دوره ی فتوشاپ علاوه بر اینکه خود نرم افزار فتوشاپ را به شما آموزش می دهیم ، در مورد قواعد پرزنت کردن کار صحبت می کنیم. و همینطور در نهایت به شما یاد میدیم که چطور پلان، نما و مقطع را به بهترین شکل ممکنه رندر بگیریم و یا در واقع راندو کنیم. در رابطه با مباحث شیت بندی و نحوه ارائه کار به بهترین شکل ممکنه و به بهترین حالت ممکنه همه را آموزش می دهیم.